Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.04.24

Huszonkettedik fejezet

 

Goku letörten ment a szobája felé, majd irányt váltott és keresett egy üres helyiséget, ahol nem zavarhatják. Vegeta szavai jobban szíven találták, mint gondolta. Már Goten születése előtt igyekezett kifogásokat találni, hogy messzebb kerüljön Chichitől, akkor még maga sem tudta miért. Hét év a túlvilágon viszont sok mindenre megtanította, és rájött, hogy nem úgy szereti a feleségét, mint ahogyan azt kellene. A főztje és a sokszor lángokban égő szemei tényleg elvarázsolták Gokut, és elfedte a valódi érzéseit. Rájött a halálban, hogy vágyai viszont más felé húznak, és az élők közé visszatérve, meglátva azt, nem tudta megállni, hogy ne kövesse őket.

 

Egy csodálatos éjjel Vegetával teljesen meggyőzte arról, hogy őt akarja. De sajnos ez nem kölcsönös. De akkor miért engedte, hogy megtörténjen eleve? Lehet, hogy részegek voltak, de nem jelenti azt, hogy egy kötelék csak véletlenül kialakul. Emlékezett rá, hogy rengeteget beszélgettek a barátaival, és még Vegeta is hajlandó volt hozzáfűzni pár mondatot, míg végleg ketten maradtak a whiskey társaságában. Csak akkor kezdett el a herceg mesélni a Saiyan ivási szokásokról igazán, és az unalmas örökösi kötelességeiről, miktől örült, hogy megszabadult. Megjegyezte, hogy Gokunak nincs tapasztalata, de a szex sokkal jobb ha mindkét fél az ő fajukból van. Az ingerek intenzívebbek, még a bőrön is, sokkal mélyebb vágyak szabadulnak fel, ezért nagyobb az élvezett. Mikor erről beszélt az idősebb társa, látta a szemeiben apró fények cikázását és úgy tűnt Vegeta éppen elcsábítja őt...

 

Majd a herceg böffentett egy nagyot és témát váltott valami uralkodói ruhákkal kapcsolatban, mire ő már nem figyelt mert az az igéző arc égett bele elméjébe. Elhitte, hogy tudat alatt üzenetet küldött neki, és ez elég volt hogy lépést tegyen. Az gyenge ellenkezés, mit mutatott a szobában is egyértelművé tette Gokunak, hogy ez helyes volt. Most is biztos benne, hogy a herceg vonzódik hozzá, de milyen erősen? Leült egy dobozra és próbálta kitalálni, hogy hogyan tovább.

 

Fél órával később viszont valaki megtalálta – Mi ez a bánatos hangulat Goku?

 

– Ah... Lovage... – nézett fel a padlóról a földi Saiyan. Izmait kényszerítette, hogy mosolyogjon – Semmi tényleg, csak elgondolkodtam egy kicsit! – vakarta meg zavarában a fejét.

 

– Hmm... – húzta fel gyanakodva szemöldökét a nyakigláb – Ezt nem hiszem el Cress bemondója után. Csak nem volt nézeteltérésed Vegetával? – a másik férfi ezt hallva mélyre eresztette a fejét – Ah, már értem.

 

– Jó éjt Lovage! – mondta csendesen és felállt, hogy saját a kabinjába menjen.

 

– Várj! Előtte adok neked valamit. – miközben szomorú társát nézte, elhatározta, hogy segít neki megkapni azt, amit normál Saiyan már rég megszerzett volna. Élvezetes volt az élő színdarab, de gyorsan unalmassá válik, ha nem jön eredményre a két főszereplő. Goku ránézett kérdőn, de kíváncsiság elfogta és figyelmesen nyomon követte, hogy mit akar a langaléta. Látta, hogy valamit kutat zsebeiben, majd megtalálva azt, kinyújtotta kezét – Tessék. – a letört férfi a kezébe nyomott valamit.

 

– Mi ez? – kérdezte a borzas férfi.

 

– Ezzel megoldódnak a problémáid. Csak cseppents egyet-kettőt Vegeta poharába, a kiivás után egyszerre hat.

 

– Hat? – Goku teljesen összezavarodott Lovage beszédén.

 

– Azért vagy letört, mert Vegeta visszautasított, nem? – mikor csak egy újabb könnyel teli tekintetet kapott, igennek vette – Abban az üvegcsében afrodiziákum van – látta, hogy a föld hőse kérdezni akar kifejtette – Segít megszüntetni a gátlásokat és növeli a szexuális vágyat. Meg akarod szerezni a herceget, igaz? De látom, hogy nem teszed őt erőszakkal magadévá, pedig minden más fajtársunk ezt tenné. Ez egy alternatív megoldás, amivel szerintem te idióta morális rended sem sérül meg, és újra szexelhetsz a herceggel.

 

– Én-én nem így akarom Vegetát, szeretném, ha kölcsönös lennének az érzéseink... nem fogadhatom el – nyújtotta vissza, de Lovage megállította a kezét.

 

– Idefigyelj! Az a Saiyan olyan mint én, egy Deaka, ezért kéreti magát a bolond. De ösztöneink szerint csak a legjobb kell, és nagy szerencséd van, hogy téged senki nem szárnyal túl. – forgattta maga sem tudta miért a szemeit Lovage – Ezért bármilyen gyenge kifogást is talált a herceg, nem igaz. Csak még egy éjszaka kell és teljes lesz a kötés, és bármennyire tagadja Vegeta is ezt akarja.

 

– De... – próbált ellenkezni adni, miközben számtalan dolog kínainak hangzott a kifejtésben.

 

– Kizárólagos jogod már, hogy a tiéd legyen Goku. Ez csak egy kis segítség, hogy minden simán menjen. Amúgy sem hat, ha nincs érzelmi háttere. – rátette Lovage társa vállára egyik kezét – Csak el ne sokalld, mert akkor egy napig folyamatosan kezelni kell a mellékhatásokat. Bár ha belegondolsz nem is lenne rossz, nemde? – kacsintott egyet.

 

Goku nem értette pontosan, hogy mire utal a nála is magasabb szépfiú, de tényleg nem is bánná, ha Vegetával lehetne az ágyban egész nap. Ránézett az üvegcsére a föld megmentője. – Ez Noeven ötlete volt?

 

– Haha! Nem Noeven nem készít ilyesmit! Ez az én saját keverékem, még Kuritán kísérleteztem ki az ügyfeleimen.

 

Próbálta magát győzködni a földön nevelkedett Saiyan, hogy ez nem helyes, ebből csak gondok lesznek, de nem tudta eldobni a kezéből a bájitalt. – Ezért gyűlölni fog... – de megszorította a fiolát.

 

– Ugyan már! Nagyon jól tudod, hogy csak egy önfejű herceggel van dolgod. Ha beteljesíted a kötést azzal a kicsi segítséggel a kezedben, hidd el sokkal... – nem tudta hirtelen a megfelelő szót – … kedvesebb lesz. – Lovage közelebb lépett hozzá, hogy a fülé tudja súgni – Képzeld csak el... a mindig büszke Saiyan herceg a karjaidban, éppen egy heves szex után, és szinte könyörög, hogy menjetek még egy körre. Lassan megcsókolja a nyakad, majd állad, majd mohón nyitja ajkait, hogy behatoljatok egymás szájába... – segítségként küldött egy kis ingert együgyű társa elméjébe.

 

Goku nem hitte le, hogy képes ilyen könnyen elképzelni Vegetát ilyen helyzetben, de nem tudta visszafogni a mély dörmögését. Ahogy meghallotta saját magát, egyet ijedten hátraugrott – Oké, oké! Még meggondolom! – mosolygott jobb híján.

 

A szikár Saiyan is hátrált egy kicsit – Remélem elég rávezető voltam! – mondta rezzenéstelen tárgyilagossággal – Tedd meg, mielőtt más elveszi tőled őt!

 

– Miről beszélsz? Kicsoda? – a fenyegetés hallatán ismeretlen harag kezdett gyűlni Goku gyomrában.

 

– Azt hiszed a kolóniára érve nem akarja senki sem megszerezni a herceget? Különleges példánynak számít a fajtársaink között, és a többi Saiyant nem érdeklik a herceg érzései, ha kell erőszakkal, vagy csellel de magukévá próbálják majd tenni őt, akár átengedvén neki a domináns szerepet. Ez pedig neked nagy mínusz lenne. Ajánlatosnak tartom a kötés beteljesedését ebből a szempontból is. – magyarázta a tényeket.

 

Ahogy a kifejtést hallgatta, egyre nehezebbé vált dühének visszafojtása, és mikor bevillant egy kép, melyben más karjaiban látta Vegetát, tudatlanul Super Saiyanná vált. A föld hőse sajátjának tartotta a herceget és elhatározta. Övé lesz Vegeta ha tetszik neki, ha nem! – Nem érhet hozzá senki rajtam kívül! – a hirtelen elöntött birtoklási vágya a szemeiben tisztán tükröződött, mely elégedett vigyort csal Lovage arcára. Jó ötlet volt a kis szemléltetése, hiába igazi géniusz.

 

– Most menj aludni! Még van pár napunk, míg kikötünk, addig találj lehetőséget, hogy bevesd! – hívta fel a határidőre a figyelmet.

 

Goku megrázta a fejét, visszaváltozott mikor lenyugodott és mosolyogva biccentett, hogy megértette – Köszönöm Lovage! Jó éjt! – és a kabinjába sietett. Lovage egy nagyot sóhajtott, de végül elégedetten ment vissza saját hálójába és feküdt le az ágyába. Bár egy kicsit sajnálta, hogy ezzel vége lesz ennek a szappanoperának, de a végső célt kell szem előtt tartania neki is.